Khách hàng Noodles & Company khi thử 4 món trong các mục thực đơn mẫu Tour de Noodles từ khắp nơi trên thế giới để nhận được một món ăn miễn phí


Theo tin Noodles & Company hay prnewswire.com


Các mục thực đơn mẫu từ khắp nơi trên thế giới kiếm một món ăn miễn phí với Noodles & Company
Tour de Noodles thách thức khách khám phá các điểm đến toàn cầu thông qua menu và nhận được một món ăn miễn phí

BROOMFIELD, Colo., 12/05/2020 từ nay đến ngày 31 tháng 5 – để lấy mẫu bốn điểm đến từ khắp nơi trên thế giới và nhận được một món ăn miễn phí. Từ Mì cổ điển đến Mac nổi tiếng thế giới đến Mì châu Á đến Mì và súp lơ, khách có thể đi đến các địa điểm độc đáo thông qua vị giác của họ và nhận mì (noodles) miễn phí cho chuyến đi. Để tham gia khách có thể ghi danh phần thưởng Noodles Rewards tại Noodle.com/rewards hoặc thông qua ứng dụng Noodles app. Các thành viên mới và hiện tại sau đó sẽ chọn phần Thử thách “Challenges” hoàn toàn mới từ bảng điều khiển tài khoản để bắt đầu và theo dõi tiến trình trên đường đi. Các món Tour de Noodles có sẵn để nhận nhanh khi lấy hàng bên lề đường tại các địa điểm được chọn hoặc qua giao hàng.

Giám đốc tiếp thị Stacey Pool cho biết: “Chúng tôi rất vui mừng được đưa khách của mình vào một cuộc lưu trú ẩm thực với cuộc phiêu lưu Tour de Noodles”. “Thậm chí quan trọng hơn nơi bạn đi du lịch là người bạn đi cùng, và thử thách thân thiện này mang lại cho khách của Noodles thông qua các hương vị thế giới thơm ngon – tất cả trong khi vẫn an toàn ở nhà.”

“Chưa bao giờ có thời gian dễ dàng hơn để tìm kiếm sự thoải mái trong thực phẩm và công ty hơn là tham gia Tour de Noodles thông qua đặt hàng kỹ thuật số thông qua ứng dụng và trang web của chúng tôi. Khách của chúng tôi đã nắm lấy nền tảng này và chúng tôi đã thấy doanh số kỹ thuật số tăng 50% trong tháng 4 so với tháng 3 và tăng 99% so với năm ngoái, ” giám đốc điều hành Dave Boennighausen cho biết. “Không chỉ đơn hàng kỹ thuật số đơn giản và nhanh chóng, mà giờ đây chúng tôi còn có dịch vụ nhận hàng lề đường tại 375 nhà hàng trên toàn quốc, vì vậy khách thậm chí không cần phải ra khỏi xe để thưởng thức các món Mì yêu thích của họ.”

Các cải tiến ứng dụng Noodles app giúp cho việc đặt hàng kỹ thuật số và phần thưởng tham gia trở nên liền mạch và thân thiện hơn với người dùng. Khách của Noodles có thể theo dõi lịch sử Phần thưởng đầy đủ của họ và xem vị trí của họ trong bất kỳ thử thách nào trong thực đơn với các bản cập nhật. Ngoài ra khách có thể thấy những gì được yêu cầu để hoàn thành thử thách và xem họ nhận được bao nhiêu điểm cho mỗi đơn hàng. Khách càng kiếm được nhiều điểm th họ càng nhận được nhiều phần thưởng thú vị.

Noodles hiểu rằng các gia đình đang tìm kiếm giá trị và sự tiện lợi ngay bây giờ và đó là một phần lý do tại sao Noodles thấy số lượng đăng ký hàng ngày cho Noodles Awards trong tháng Tư tăng so với tháng Ba. Phần thưởng cho thành viên đang được hưởng lợi từ các ưu đãi đặc biệt và tiết kiệm giúp cuộc sống dễ dàng hơn một chút bao gồm cả điểm thưởng khi ghi danh. Các thành viên của Noodles Awards đã kiếm được số điểm tương đương với 100.000 bát miễn phí trong hai tháng qua. Các thành viên có thể mong đợi nhận được ưu đãi độc quyền mỗi tuần Từ món tráng miệng miễn phí đến giao hàng miễn phí .


Sample Menu Items From Around The World, Earn A Free Meal With Noodles & Company
Tour de Noodles challenges guests to explore global destinations through the menu and earn a free entree in return

BROOMFIELD, Colo., May 12, 2020 /PRNewswire/ — Noodles & Company (NASDAQ:NDLS), known for serving classic noodle, Zoodle and Caulifloodle dishes from around the world, invites guests to participate in the new Tour de Noodles challenge – from now through May 31 – to sample four menu destinations from around the globe and earn a free entree in return. From Classic Noodles to World Famous Macs to Asian Noodles to Zoodles and Caulifloodles, guests can travel to unique locations through their taste buds and receive free noodles for taking the trip. To participate, guests can sign up for Noodles Rewards at noodles.com/rewards or via the Noodles app. New and existing members will then select the brand-new “Challenges” section from the account dashboard to start and track progress along way. The Tour de Noodles entrees are available for quick pick-up, curbside pick-up at select locations or via delivery.

“We’re excited to take our guests on a culinary staycation with the Tour de Noodles adventure,” said Stacey Pool, chief marketing officer at Noodles & Company. “Even more important than where you travel is who you go with, and this friendly challenge brings Noodles guests together through delicious worldly flavors – all while staying safe at home.”

“There’s never been an easier time to seek comfort in food and company than by participating in Tour de Noodles through digital ordering via our app and website. Our guests have embraced the platform, and we saw digital sales up 50% in April compared to March and up 99% from last year,” said Dave Boennighausen, chief executive officer of Noodles & Company. “Not only is digital ordering simple and fast, but we now have curbside pick-up available at 375 restaurants nationwide, so guests don’t even need to get out of their cars to enjoy their favorite Noodles dishes.”

The Noodles app enhancements make digital ordering and Rewards participation even more seamless and user-friendly. With the updates, Noodles guests can track their full Rewards history and see where they stand in any given menu challenge. Plus, guests can see what is required to complete a challenge and see how many points they are receiving for each order. The more points a guest earns, the more exciting rewards they receive.

Noodles understands families are seeking value and convenience right now, and it’s a part of why Noodles saw a 43% increase in the number of daily sign-ups for Noodles Rewards in April compared to March. Rewards members are benefitting from special offers and savings that make life a little easier, including bonus points upon sign-up. In the last two months, Noodles Rewards members have earned the point equivalent of 100,000 free bowls. From free desserts to free delivery, members can expect to receive exclusive deals every week.

Visit Noodles.com to learn more.

About Noodles & Company
Since 1995, Noodles & Company has been serving noodles your way, with noodles and flavors that you know and love as well as new ones you’re about to discover. From indulgent Wisconsin Mac & Cheese to better-for-you Zoodles and Other Noodles, the company serves a world of flavor in every bowl. Made up of more than 450 restaurants and thousands of passionate team members, Noodles was named one of the Best Places to Work by the Denver Business Journal for its unique culture built on the value of “Loving Life,” which begins by nourishing and inspiring every team member and guest who walks through the door. To learn more or find the location nearest you, visit www.noodles.com.

Media Contact: Brian Anderson, Press@noodles.com

SOURCE Noodles & Company

Related Links

http://www.noodles.com


https://www.prnewswire.com/news-releases/sample-menu-items-from-around-the-world-earn-a-free-meal-with-noodles–company-301057371.html

Note: We are not responsible for typo error, price change, substitute item, or available of item from online ads.

Lưu ý: Chúng tôi không chịu trách nhiệm về lỗi ấn, thay đổi giá, hàng thay thế, hoặc có sẵn mặt hàng quảng cáo.