Bình luận Tin tức của Financialnewsmedia.com: Ghost Kitchens – Nhà bếp ma


Theo nguồn tin trên trang mạng của Financialnewsmedia.com hay prnewswire.com


Bình luận Tin tức
Ghost Kitchens hỗ trợ chuỗi nhà hàng nhằm tăng doanh số bán hàng trong thời kỳ đại dịch
Financialnewsmedia.com

Palm Beach, Florida

Ngày 20 tháng 8 năm 2020

Nhà bếp ma từng là một chủ đề nóng trước khi Đại dịch ngày nay hoàn toàn không ảnh hưởng đến ngành nhà hàng. Các nhà khai thác lần đầu tiên bắt đầu dùng thử chúng cách đây vài năm vì rõ ràng người tiêu dùng ngày càng muốn được giao đồ ăn của họ. Nhiều nỗ lực ban đầu thường được tạo ra bởi các thương hiệu chỉ tồn tại trong không gian ảo đã không thành công. Nhưng sau đó những người chơi lớn hơn đã bắt đầu thử nghiệm những căn bếp ma thường chứa nhiều khái niệm trong một không gian chung. Một bài báo trên tạp chí Restaurant Business Online đã nói chuyện với những người trong ngành cho biết: ““ Nó đã chứng minh cho chúng tôi thấy rằng mô hình này có thể cực kỳ thành công… ”“ Chúng tôi đã bắt đầu nỗ lực mở rộng… Chúng tôi có thể mở một điểm phân phối đô thị mới trong thời gian suy thoái kinh tế nói lên niềm tin của chúng tôi vào chiến lược này.” một người trong cuộc nói. Bài báo tiếp tục cho biết: “Nó cung cấp cho chúng tôi một cơ hội duy nhất để mở rộng hơn nữa trong một thị trường nhất định,” ông ta nói. “Quý vị có thể truy cập và bật lên bốn trong số này trong 60 ngày. … Quý vị không nhất thiết phải nói rằng đó là một giải pháp lâu dài. Chúng tôi sẽ không trả tiền thuê cho toàn bộ không gian. Nhưng nếu chúng tôi có thể thuê một số nhà bếp và làm việc thông qua các kênh phân phối đã được thiết lập thì quý vị có thể chứng minh được thị trường đó hay không. Và sau đó bạn có thể tìm ra giải pháp lâu dài ”. Các công ty đang hoạt động trên các thị trường trong tuần này bao gồm ShiftPixy, Inc. (NASDAQ: PIXY), US Foods Holding Corp. (NYSE: USFD), Grubhub Inc. (NYSE: GRUB), Brinker International, Inc. (NYSE: EAT), Uber Technologies, Inc. (NYSE: UBER).

Một bài báo khác trên tờ Washington Post cho biết: “Tạo ra một nhà bếp hoặc quán ăn“ ma ”là giảm chi phí hoạt động bằng cách loại bỏ nhân viên phục vụ và trang trí nội thất hấp dẫn… Mặc dù coronavirus đã đẩy nhanh sự gia tăng của các xu hướng công nghiệp thực phẩm đã được hình thành, (1 Người trong ngành) cho biết khái niệm quán ăn ma có thể sẽ vẫn thành công sau khi đại dịch bùng phát. Việc ăn uống cao cấp đã giảm trong nhiều năm, Ông ta nói và những tháng tự cách ly đã thay đổi nhận thức của mọi người về điều gì tạo nên một bữa ăn ngon. ”

ShiftPixy. đang chuyển trụ sở chính của công ty đến thành phố Miami, Florida. Việc di dời này là một phần trong chiến lược của ShiftPixy, cùng với ShiftPixy Labs, nhằm mở rộng hoạt động kinh doanh của mình sang ngành nhà hàng đang phát triển mạnh ở Bờ Đông. Ngoài ra, Công ty cũng vui mừng thông báo rằng ShiftPixy Labs Ghost Kitchen mới cũng sẽ được đặt tại khu vực Miami. Địa điểm được lựa chọn do văn hóa ẩm thực đa dạng và phong phú của khu vực Miami, nơi Công ty kỳ vọng sẽ cung cấp lượng khách hàng vững chắc cho cả Dự án Vườn ươm Bếp ma và Cuộc thi Vườn ươm. Sau khi chuyển địa điểm, văn phòng ShiftPixy’s Irvine, California sẽ vẫn mở cửa để tiếp tục phục vụ cơ sở khách hàng đang phát triển ở Bờ Tây của Công ty.

“Kể từ khi ra mắt vào năm 2015, chúng tôi đã tự hào gọi thành phố Irvine là quê hương của chúng tôi. Tại đây, ShiftPixy đã có thể xây dựng cơ sở khách hàng mạnh mẽ trên khắp Bờ Tây và sự khởi đầu của Công ty tại bang California tuyệt vời sẽ luôn quan trọng đối với chúng tôi ”, Người đồng sáng lập kiêm Giám đốc điều hành ShiftPixy, Scott Absher cho biết. “Như đã nói, chúng tôi rất vui mừng được bắt đầu chương tăng trưởng tiếp theo của Công ty tại thành phố Miami đang phát triển mạnh mẽ. Việc thành lập trụ sở mới của chúng tôi tại một trong những thành phố lớn nhất của Bờ Đông sẽ cung cấp chỗ đứng hoàn hảo để từ đó khởi động việc mở rộng của chúng tôi đến các thành phố trên và dưới Biển Đông. ”

Ông Absher tiếp tục nói: “Miami từ lâu đã nằm trong lộ trình của chúng tôi vì chúng tôi có những yêu cầu từ các nhà khai thác ở châu Âu và châu Mỹ Latinh, và thành phố này lý tưởng làm cơ sở của chúng tôi không chỉ cho việc mở rộng Đông Mỹ mà còn cho các thị trường mới bên ngoài biên giới. Tôi cũng rất vui mừng khi sắp đến với dự án Bếp ma mới của chúng tôi và chúng tôi mong muốn được chia sẻ những tin tức và thông tin chi tiết thú vị hơn trong những tuần và tháng tới. ”

Thông qua ShiftPixy Labs, Công ty hy vọng sẽ cung cấp thêm các lớp dịch vụ và sự tham gia, từ khâu khởi sự kinh doanh rõ ràng đến giao bữa ăn cho khách hàng. Chức năng mới được xây dựng dựa trên nền tảng tương tác biểu diễn ShiftPixy truyền thống, cho phép các nhà điều hành nhà hàng tận dụng tối đa nguồn nhân lực của họ với các công cụ tiên tiến để xử lý tính lương, tuân thủ và giao hàng tận nơi. Địa chỉ công ty mới của Công ty sẽ như sau: 501 Brickell Key Drive, Suite 300 – Miami, Florida 33131 – Đọc tin tức này và các tin tức khác về ShiftPixy tại: https://www.financialnewsmedia.com/news-pixy/

Các diễn biến gần đây khác trên thị trường trong tuần này bao gồm:

US Foods Holding Corp. (NYSE: USFD), nhà phân phối dịch vụ thực phẩm hàng đầu, gần đây đã thông báo ra mắt US Foods Ghost Kitchens, một chương trình được thiết kế để hướng dẫn các nhà điều hành nhà hàng từng bước khi mở hoạt động của riêng họ, giúp họ dễ dàng thêm một nguồn thu nhập. Với việc bổ sung chương trình này, khách hàng của US Foods hiện có quyền truy cập vào các tài nguyên độc quyền được phát triển để hợp lý hóa quá trình bắt đầu một nhà bếp ma, bao gồm công nghệ độc quyền giúp xác định các cơ hội thực đơn, một cuốn sách hướng dẫn chi tiết để hướng dẫn ra quyết định, hỗ trợ tiếp thị chuyên dụng, hội thảo trên web và tư vấn trực tiếp với các chuyên gia Thực phẩm Hoa Kỳ.

Bếp ma, còn được gọi là bếp tối hoặc bếp ảo, là các thiết bị nhà bếp chuyên nghiệp được thiết lập để chỉ hỗ trợ giao hàng hoặc thực hiện các bữa ăn, mang đến cho các nhà điều hành nhà hàng cơ hội bắt đầu một nguồn doanh thu bổ sung. Hiện tại, với những hạn chế về phục vụ ăn uống do Covid-19, hầu hết các nhà hàng đang gặp phải những thách thức trong việc quản lý thông qua các nhà điều hành công suất phòng ăn tối thiểu cho rằng cần thiết để mở lại hoạt động về mặt tài chính. Do đó, 75% nhà điều hành nhà hàng hiện coi ăn uống ngoài trụ sở là cơ hội tăng trưởng tốt nhất của họ.

Grubhub Inc. (NYSE: GRUB), một thị trường đặt hàng và giao đồ ăn trực tuyến và di động hàng đầu, gần đây đã công bố kết quả tài chính cho quý II kết thúc vào ngày 30 tháng 6 năm 2020 và cũng đăng một bức thư gửi cổ đông trên trang web quan hệ nhà đầu tư của mình. Công ty báo cáo doanh thu là 459 triệu đô la, tăng 41% so với cùng kỳ năm ngoái so với mức 325 triệu đô la trong cùng kỳ năm ngoái. Tổng Doanh thu Thực phẩm tăng 59% so với cùng kỳ năm ngoái lên 2,3 tỷ đô la, tăng từ 1,5 tỷ đô la trong cùng kỳ năm ngoái.

“Trọng tâm duy nhất của chúng tôi trong quý hai là hỗ trợ các đối tác nhà hàng của chúng tôi nhiều nhất có thể trong thời điểm họ cần. Với một chút trợ giúp từ nhu cầu gia tăng, chúng tôi tự hào thông báo rằng chúng tôi đã có thể chi khoảng 100 triệu đô la để hỗ trợ và giữ an toàn cho các nhà hàng, tài xế và thực khách trong những thời điểm khó khăn này ”, Matt Maloney nói, (người sáng lập và Giám đốc điều hành Grubhub – Grubhub founder and CEO). “Vào tháng 6, chúng tôi đã thông báo mua lại Just Eat Takeaway.com, trang web này sẽ tạo ra thị trường thực phẩm trực tuyến có lợi nhuận lớn nhất và duy nhất bên ngoài Trung Quốc. Chúng tôi rất vui mừng được hợp tác với một nhóm đã chứng minh rằng họ có thể phát triển doanh nghiệp này một cách bền vững trên cơ sở toàn cầu và họ cũng tập trung vào việc chiếm một tỷ lệ không tương xứng trong tăng trưởng có lợi ở Hoa Kỳ trong tương lai. ”

Brinker International, Inc. (NYSE: EAT) gần đây đã cung cấp bản cập nhật kinh doanh liên quan đến quý đầu tiên của năm tài chính 2021 và công bố kết quả cho quý 4 và năm tài chính 2020 kết thúc vào ngày 24 tháng 6 năm 2020. “Sự tập trung chiến lược liên tục của chúng tôi vào giá trị, tiền đề, kỹ thuật số và quy mô đang cho phép chúng tôi vượt qua đại dịch then công,” Wyman Roberts nói, (Giám đốc điều hành kiêm Chủ tịch của Brinker International – Chief Executive Officer and President of Brinker International). “Việc dựa vào các chiến lược hiện có này với trọng tâm rõ ràng và liên tục ưu tiên sự an toàn của các Thành viên trong Nhóm và Khách của chúng tôi đã cho phép chúng tôi đẩy nhanh hiệu suất của mình và mang lại kết quả hàng đầu trong ngành.”

Điểm nổi bật về tài chính năm 2021 tính đến thời điểm hiện tại là: Trong quý đầu tiên của năm tài chính 2021, Chili’s và Maggiano’s tiếp tục hoạt động với công suất phòng ăn giảm do các nhiệm vụ của tiểu bang và địa phương liên quan đến COVID-19. Sau đây là cập nhật kinh doanh từ giai đoạn đầu tiên của năm tài chính 2021 kết thúc vào ngày 29 tháng 7 năm 2020, liên quan đến các nhà hàng thuộc sở hữu của Công ty; Tính đến ngày 29 tháng 7 năm 2020, đã có 885 nhà hàng thuộc sở hữu của Chili’s và 52 Maggiano’s Company có phòng ăn hoặc sân trong mở cửa, chiếm 84,0% tổng số nhà hàng thuộc sở hữu của Công ty. Năng lực bị hạn chế theo quy định của nhà nước và địa phương; It’s Just Wings “, một thương hiệu ảo cung cấp thông qua quan hệ đối tác của chúng tôi với Doordash, đã ra mắt trên toàn quốc tại 1.050 nhà hàng thuộc sở hữu của Công ty chúng tôi vào ngày 23 tháng 6 năm 2020. Doanh thu của Just Wings được bao gồm trong doanh số nhà hàng tương đương cho các nhà hàng kinh doanh thương hiệu ảo; và Brinker có tổng thanh khoản là 576,2 triệu đô la vào ngày 29 tháng 7 năm 2020.

Uber Technologies, Inc. (NYSE: UBER) và Postmate Inc. gần đây đã thông báo rằng họ đã đạt được một thỏa thuận dứt khoát khi Uber sẽ mua lại Postmate với giá khoảng 2,65 tỷ đô la trong một giao dịch toàn bộ cổ phiếu. Giao dịch này kết hợp nền tảng Rides and Eats toàn cầu của Uber với hoạt động kinh doanh giao hàng đặc biệt của Postmate tại Hoa Kỳ. Postmate bổ sung rất nhiều cho Uber Eats với các khu vực tập trung địa lý và nhân khẩu học khách hàng khác biệt và mối quan hệ bền chặt của Postmate với các nhà hàng vừa và nhỏ & địa phương đặc biệt yêu thích thu hút khách hàng đến với thương hiệu Postmate. Ngoài ra Postmate là người tiên phong ban đầu về “giao hàng như một dịch vụ”, bổ sung cho nỗ lực ngày càng tăng của Uber trong việc giao hàng tạp hóa, nhu yếu phẩm và các hàng hóa khác.

Đối với các nhà hàng và thương gia thì Postmate và Uber Eats sẽ cùng nhau cung cấp nhiều công cụ và công nghệ hơn để kết nối dễ dàng và tiết kiệm chi phí hơn với lượng người tiêu dùng lớn hơn. Người tiêu dùng sẽ được hưởng lợi từ sự lựa chọn mở rộng trên nhiều nhà hàng và thương nhân khác. Và những người giao hàng sẽ có nhiều cơ hội kiếm thu nhập hơn với số lượng đơn hàng tăng lên để tận dụng thời gian của họ tốt hơn. Sau khi kết thúc ciao dịch thì Uber dự định giữ ứng dụng Postmate app dành cho người tiêu dùng hoạt động ring biệt khi được hỗ trợ bởi một mạng lưới giao hàng và người bán kết hợp hiệu quả hơn.


Ghost Kitchens Assisting Restaurant Chains Aiming To Boost Sales During Pandemic

AUGUST 20, 2020

Palm Beach, FL –August 20, 2020 – Ghost Kitchens were a hot topic well before today’s Pandemic completely upended the restaurant industry. Operators first started trying them out a couple of years ago as it become clear consumers were increasingly looking to have their food delivered. Many of those initial attempts, often created by brands that only existed in the virtual space, didn’t succeed. But then larger players began giving ghost kitchens a go, frequently housing multiple concepts in one shared space. An article in Restaurant Business Online spoke to industry insiders who said: ““It has proven to us that this model can be extremely successful…” “We’ve already begun expansion efforts… That we can open a new urban point of distribution during an economic downturn speaks to our confidence in this strategy” said one insider. It continued saying: “It provides us a unique opportunity to further expand in a certain market,” he said. “You can go in and pop up four of these in 60 days. … You’re not necessarily saying it’s a long-term solution. We’re not going to pay rent for the full space. But if we can rent out some kitchens and work through distribution channels already set up, you can prove out that market or not. And then you can find a permanent solution.” Active companies in the markets this week include ShiftPixy, Inc. (NASDAQ: PIXY), US Foods Holding Corp. (NYSE: USFD), Grubhub Inc. (NYSE: GRUB), Brinker International, Inc. (NYSE: EAT), Uber Technologies, Inc. (NYSE: UBER).

Another article in the Washington Post said: “Making a kitchen or food hall “ghost” is about reducing operating expenses by forgoing service staff and an attractive interior… Although the coronavirus hastened the rise of food-industry trends already in the making, (an industry insider) said the concept of ghost food halls will probably remain successful after the pandemic wanes. Fine dining has already been declining for years, he said, and months of self-quarantine have changed people’s perception of what makes a good meal.”

ShiftPixy, Inc. (NASDAQ: PIXY) BREAKING NEWS: ShiftPixy Announces Corporate Relocation to Miami, Florida – ShiftPixy Labs Ghost Kitchen also to be located in Miami area – ShiftPixy, a California-based gig engagement platform provider, today announced that the Company will be relocating its corporate headquarters to the city of Miami, Florida. The relocation is part of ShiftPixy’s strategy, along with ShiftPixy Labs, to expand its business into the thriving East Coast restaurant industry. Additionally, the Company is pleased to announce that the new ShiftPixy Labs Ghost Kitchen will also be located in the Miami area. The location was selected due to the Miami area’s rich and diverse food culture, which the Company expects to provide a strong customer base for both the Ghost Kitchen Incubator Project and the Incubator Contest. After the relocation, ShiftPixy’s Irvine, California office will remain open to continue serving the Company’s growing West Coast customer base.

“Since our launch in 2015, we’ve been proud to call the city of Irvine our home. Here, ShiftPixy has been able to build a strong customer base throughout the West Coast, and the Company’s beginnings in the great state of California will always be important to us,” said ShiftPixy Co-Founder and CEO Scott Absher. “With that said, we are excited to begin the Company’s next growth chapter in the thriving city of Miami. Establishing our new headquarters in one of the East Coast’s largest cities will provide the perfect foothold from which to launch our expansion to cities up and down the Eastern Seaboard.”

Mr. Absher went on to say, “Miami has long been on our roadmap because of inquiries we have from operators in Europe and Latin America, and the city is ideal as our base not only for Eastern US expansion, but for new markets beyond our borders. I’m also excited to be so close to our new Ghost Kitchen venture, and we look forward to sharing more exciting news and details in the coming weeks and months.”

Through ShiftPixy Labs, the Company expects to provide additional layers of services and engagement, from business start-up clear through to customer meal delivery. The new functionality builds on the traditional ShiftPixy gig engagement platform, which empowers restaurant operators to take full advantage of their human capital with cutting-edge tools to handle payroll, compliance and native delivery. The Company’s new corporate address will be as follows: 501 Brickell Key Drive, Suite 300 – Miami, Florida 33131 – Read this and more news for ShiftPixy at: https://www.financialnewsmedia.com/news-pixy/

Other recent developments in the markets this week include:

US Foods Holding Corp. (NYSE: USFD), a leading foodservice distributor, recently announced the launch of US Foods Ghost Kitchens, a program designed to guide restaurant operators every step of the way when opening their own operation, helping them easily add a new revenue stream. With the addition of this program, US Foods customers now have access to exclusive resources developed to streamline the process of starting a ghost kitchen, including proprietary technology to help identify menu opportunities, a detailed playbook to guide decision making, dedicated marketing support, webinars and one-on-one consultations with US Foods specialists.

Ghost kitchens, also referred to as dark or virtual kitchens, are professional kitchen facilities set up to support delivery or carryout meals only, offering restaurant operators an opportunity to start an additional revenue stream. Currently, with dine-in restrictions due to Covid-19, most restaurants are experiencing challenges managing through the minimum dining room capacity operators say is needed to make reopening work financially. As a result, 75% of restaurant operators now consider off-premise dining to be their best growth opportunity.

Grubhub Inc. (NYSE: GRUB), a leading online and mobile food-ordering and delivery marketplace, recently announced financial results for the second quarter ended June 30, 2020 and also posted a letter to shareholders on its investor relations website. The Company reported revenues of $459 million, which is a 41% year-over-year increase from $325 million in the same period last year. Gross Food Sales grew 59% year over year to $2.3 billion, up from $1.5 billion in the same period last year.

“Our singular focus for the second quarter was to support our restaurant partners as much as possible in their time of need. With a little help from increased demand, we are proud to announce we were able to spend approximately $100 million supporting and keeping restaurants, drivers and diners safe during these difficult times,” said Matt Maloney, Grubhub founder and CEO. “In June, we announced our acquisition by Just Eat Takeaway.com which will create the largest and only profitable online food marketplace outside of China. We are excited to join forces with a team that has demonstrated it can grow this business sustainably on a global basis and who is also focused on capturing a disproportionate share of the profitable growth in the U.S. going forward.”

Brinker International, Inc. (NYSE: EAT) recently provided a business update related to the first quarter of fiscal 2021 and announced results for the fourth quarter and fiscal year 2020 ended June 24, 2020. “Our continued strategic focus on value, off-premise, digital and scale is allowing us to successfully navigate through the pandemic,” said Wyman Roberts , Chief Executive Officer and President of Brinker International. “Leaning into these existing strategies with a clear focus and continually prioritizing the safety of our Team Members and Guests has allowed us to accelerate our performance and deliver industry leading results.”

Fiscal 2021 First Quarter-to-Date Highlights were: During the first quarter of fiscal 2021 Chili’s and Maggiano’s continue to operate with reduced dining room capacities due to state and local mandates related to COVID-19. The following represents a business update from our first period of fiscal 2021 ended July 29, 2020, related to Company-owned restaurants; As of July 29, 2020 , there were 885 Chili’s and 52 Maggiano’s Company-owned restaurants with dining rooms or patios open, representing 84.0% of total Company-owned restaurants. Capacities are limited in accordance with state and local mandates; It’s Just Wings “, a virtual brand offering through our partnership with Doordash, launched nationally in 1,050 of our Company-owned restaurants on June 23, 2020. Its Just Wings sales are included in comparable restaurant sales for restaurants operating the virtual brand; and Brinker had total liquidity of $576.2 million as of July 29, 2020.

Uber Technologies, Inc. (NYSE: UBER) and Postmates Inc. recently announced that they have reached a definitive agreement under which Uber will acquire Postmates for approximately $2.65 billion in an all-stock transaction. This transaction brings together Uber’s global Rides and Eats platform with Postmates’ distinctive delivery business in the U.S. Postmates is highly complementary to Uber Eats, with differentiated geographic focus areas and customer demographics, and Postmates’ strong relationships with small- and medium-sized restaurants, particularly local favorites that draw customers to the Postmates brand. Additionally, Postmates has been an early pioneer of “delivery-as-a-service,” which complements Uber’s growing efforts in the delivery of groceries, essentials, and other goods.

For restaurants and merchants, Postmates and Uber Eats will together offer more tools and technology to more easily and cost-effectively connect with a bigger consumer base. Consumers will benefit from expanded choice across a wider range of restaurants and other merchants. And delivery people will enjoy more opportunities to earn income, with increased batching of orders to make better use of their time. Following the closing of the transaction, Uber intends to keep the consumer-facing Postmates app running separately, supported by a more efficient, combined merchant and delivery network.

DISCLAIMER: FN Media Group LLC (FNM), which owns and operates FinancialNewsMedia.com and MarketNewsUpdates.com, is a third party publisher and news dissemination service provider, which disseminates electronic information through multiple online media channels. FNM is NOT affiliated in any manner with any company mentioned herein. FNM and its affiliated companies are a news dissemination solutions provider and are NOT a registered broker/dealer/analyst/adviser, holds no investment licenses and may NOT sell, offer to sell or offer to buy any security. FNM’s market updates, news alerts and corporate profiles are NOT a solicitation or recommendation to buy, sell or hold securities. The material in this release is intended to be strictly informational and is NEVER to be construed or interpreted as research material. All readers are strongly urged to perform research and due diligence on their own and consult a licensed financial professional before considering any level of investing in stocks. All material included herein is republished content and details which were previously disseminated by the companies mentioned in this release. FNM is not liable for any investment decisions by its readers or subscribers. Investors are cautioned that they may lose all or a portion of their investment when investing in stocks. For current services performed FNM has been compensated forty six hundred dollars for news coverage of the press release issued by ShiftPixy, Inc. by the Company. FNM HOLDS NO SHARES OF ANY COMPANY NAMED IN THIS RELEASE.

This release contains “forward-looking statements” within the meaning of Section 27A of the Securities Act of 1933, as amended, and Section 21E the Securities Exchange Act of 1934, as amended and such forward-looking statements are made pursuant to the safe harbor provisions of the Private Securities Litigation Reform Act of 1995. “Forward-looking statements” describe future expectations, plans, results, or strategies and are generally preceded by words such as “may”, “future”, “plan” or “planned”, “will” or “should”, “expected,” “anticipates”, “draft”, “eventually” or “projected”. You are cautioned that such statements are subject to a multitude of risks and uncertainties that could cause future circumstances, events, or results to differ materially from those projected in the forward-looking statements, including the risks that actual results may differ materially from those projected in the forward-looking statements as a result of various factors, and other risks identified in a company’s annual report on Form 10-K or 10-KSB and other filings made by such company with the Securities and Exchange Commission. You should consider these factors in evaluating the forward-looking statements included herein, and not place undue reliance on such statements. The forward-looking statements in this release are made as of the date hereof and FNM undertakes no obligation to update such statements.
Contact Information:
Media Contact email: editor@financialnewsmedia.com – +1(561)325-8757

SOURCE Financialnewsmedia.com


https://www.financialnewsmedia.com/ghost-kitchens-assisting-restaurant-chains-aiming-to-boost-sales-during-pandemic/

Note: We are not responsible for typo error, price change, substitute item, or available of item from online ads.

Lưu ý: Chúng tôi không chịu trách nhiệm về lỗi ấn, thay đổi giá, hàng thay thế, hoặc có sẵn mặt hàng quảng cáo.