Theo báo cáo Brandessence Market Research cho biết sự gia tăng của các nhà hàng / khách sạn áp dụng hệ thống ăn uống không tiếp xúc trong ngành dịch vụ thực phẩm


Theo tin Brandessence Market Research And Consulting Private Limited
hay prnewswire.com

Brandessence Market Research cho biết sự gia tăng của hệ thống ăn uống không tiếp xúc trong ngành dịch vụ thực phẩm

PUNE, Ấn Độ
Này 28 tháng 12 năm 2020

Các trường hợp gia tăng COVID-19 trên toàn thế giới thì việc các nhà hàng hay khách sạn áp dụng dịch vụ ăn uống không tiếp xúc ngày càng tăng, công nghệ thanh toán không tiếp xúc tiên tiến và ngày càng có nhiều sáng kiến ​​của chính phủ đối với dịch vụ ăn uống không tiếp xúc đang thúc đẩy tăng trưởng thị trường. Thị trường ăn uống không tiếp xúc: Quy mô toàn cầu, Xu hướng, Cạnh tranh, Lịch sử & Phân tích Dự báo, 2021-2027.

Ăn uống không tiếp xúc chủ yếu làm giảm sự tiếp xúc của khách hàng với bất cứ thứ gì mà người khác có thể đã chạm vào bằng cách loại bỏ việc sử dụng các yếu tố cảm ứng cao tại các nhà hàng. Điều này được các nhà hàng sử dụng để giảm bớt sự tiếp xúc của khách hàng. Đối với điều này thì các nhà hàng ăn uống không tiếp xúc cung cấp các món ăn có hình ảnh trên điện thoại di động của họ để những khách hàng này phải quét mã QR được cung cấp tại các nhà hàng. Các lợi ích của menu QR này như đặt hàng hoàn toàn không tiếp xúc, hình ảnh ngon hấp dẫn, đạt được lợi thế cạnh tranh, giảm chi phí vận hành, quản lý thực đơn và quảng cáo trên mạng xã hội. Ngoài ra với khách hàng này có thể duyệt qua menu, gọi lại, đặt hàng, thanh toán và rời đi mà không cần chạm vào bất cứ thứ gì.

Yêu cầu Báo cáo Mẫu: @ https://brandessenceresearch.com/requestSample/PostId/1422

Những công ty hàng đầu trên thị trường:

Các công ty nổi bật trên thị trường được phân tích trong báo cáo ngành Ăn uống không tiếp xúc bao gồm Zomato, Swiggy, Yandex, Mr. D, Rappi, Seamless, tổng hợp và nhiều công ty khác đang đóng góp vào Tăng trưởng thị trường.

Phân khúc thị trường ăn uống không tiếp xúc toàn cầu: –

Theo thành phần:

Menu không tiếp xúc, Đặt hàng không tiếp xúc, Thanh toán không tiếp xúc

Tin tức: BellyMelly ra mắt Menu không tiếp xúc Đặt hàng để phục hồi sau COVID-19

Vào ngày 9 tháng 6 năm 2020 thì BellyMelly là một nền tảng đặt món ăn trực tuyến đã ra mắt hệ thống đặt hàng dựa trên ứng dụng không cần tiếp xúc được thiết kế để giúp các nhà hàng mở hoạt động ăn uống sau khi bùng phát COVID-19. Khách hàng phải tải ứng dụng BellyMelly có sẵn trên iOS hoặc Android và quét mã QR có sẵn tại mỗi bàn của nhà hàng sử dụng dịch vụ. Mã QR sẽ kéo menu nhà hàng lên và sau đó khách hàng có thể gọi món từ ứng dụng. Khách hàng cũng có thể thanh toán hóa đơn và thêm tiền boa thông qua ứng dụng.

Zomato đã công bố thực hiện ‘Ăn tối không tiếp xúc’ miễn phí cho tất cả các nhà hàng.

Vào ngày 29 tháng 4 năm 2020 thì Giám đốc điều hành Zomato, Deepinder Goyal cho biết công ty Zomato sẽ cung cấp dịch vụ ‘ăn uống không tiếp xúc’ miễn phí cho tất cả các nhà hàng ở chín thị trường bao gồm cả Ấn Độ trong ít nhất sáu tháng. Zomato gần đây đã thông báo rằng ăn uống không tiếp xúc nhằm giảm thiểu sự tiếp xúc của khách hàng với bất cứ thứ gì mà người khác có thể đã chạm vào tại các nhà hàng, bao gồm các thành phần như đặt hàng không tiếp xúc, thực đơn không tiếp xúc và thanh toán không tiếp xúc. Ông Goyal đã tweet rằng họ đã quyết định cung cấp dịch vụ ăn uống không tiếp xúc Zomato miễn phí (trừ phí cổng thanh toán) cho tất cả các nhà hàng trên khắp Ấn Độ, Úc, UAE, New Zealand, Thổ Nhĩ Kỳ, Philippines, Bồ Đào Nha, Indonesia và Lebanon trong ít nhất sáu tháng để giúp ngành nhà hàng về mặt tài chính. Ông cũng nói thêm rằng điều này chắc chắn sẽ gây áp lực đáng kể lên tài chính của Zomato nhưng họ chắc chắn rằng họ sẽ tồn tại nếu ngành nhà hàng hoạt động tốt và tất cả cùng chung sức.

Yêu cầu về Phương pháp của báo cáo này: https://brandessenceresearch.com/requestMethodology/PostId/1422

Việc các Nhà hàng hay Khách sạn ngày càng áp dụng Ăn uống không tiếp xúc do các trường hợp gia tăng của COVID-19 đang thúc đẩy Tăng trưởng Thị trường.

Vì Ăn uống không tiếp xúc Giảm thiểu tiếp xúc của khách hàng với bất kỳ thứ gì mà người khác có thể đã chạm vào bằng cách loại bỏ việc sử dụng các yếu tố cảm ứng cao tại các nhà hàng và các nhà hàng hay khách sạn sử dụng Thực đơn không tiếp xúc, Đặt hàng không tiếp xúc và Thanh toán không tiếp xúc Để theo dõi sự xa rời xã hội. Ví dụ; theo Trung tâm Phòng ngừa và Kiểm soát Dịch bệnh Châu Âu (ECDC); Kể từ ngày 31 tháng 12 năm 2019 và tính đến ngày 14 tháng 12 năm 2020 đã có 71.503.614 trường hợp nhiễm COVID-19 (phù hợp với định nghĩa trường hợp áp dụng và chiến lược thử nghiệm ở các quốc gia bị ảnh hưởng) đã được báo cáo, bao gồm 1.612.833 trường hợp tử vong. Và theo Ngân hàng Dự trữ Liên bang Boston thì các nhà hàng phục vụ nhanh đại diện cho phần lớn nhất của thị trường thanh toán vi mô không tiếp xúc với khoảng 153 tỷ đô la hàng năm, tiếp theo là ngành bán hàng tự động khoảng 14 tỷ đô la và rạp chiếu phim khoảng 14 tỷ đô la với thị trường vận chuyển công cộng đóng lại với khoảng 10 tỷ đô la. Do đó ngày càng có nhiều Nhà hàng hay Khách sạn áp dụng hình thức ăn uống không tiếp xúc là yếu tố chính thúc đẩy tăng trưởng thị trường. Ngoài ra thì dịch vụ đặt đồ ăn trực tuyến do các công ty cung cấp từ nhiều ứng dụng, phần mềm và trang web khác nhau thông qua điện thoại thông minh sử dụng internet cũng đang thúc đẩy tăng trưởng thị trường ăn uống không tiếp xúc. Ví dụ; Theo Upserve khoảng 60% người tiêu dùng Hoa Kỳ đặt hàng giao hoặc mang đi mỗi tuần một lần và khoảng 45% người tiêu dùng nói rằng việc cung cấp các chương trình đặt hàng qua điện thoại di động hoặc khách hàng thân thiết sẽ khuyến khích họ sử dụng dịch vụ đặt hàng trực tuyến thường xuyên hơn. Hơn nữa thì sáng kiến ngày càng tăng của chính phủ liên quan đến dịch vụ ăn uống không tiếp xúc và tiến bộ công nghệ trong lĩnh vực ăn uống không tiếp xúc được kỳ vọng sẽ thúc đẩy tăng trưởng thị trường trong giai đoạn dự báo. Tuy nhiên thì chi phí của chuỗi cung ứng và hậu cần có thể cản trở sự tăng trưởng của thị trường.


Rise of Contactless Dining anticipating food service industry says Brandessence Market Research

PUNE, India, Dec. 28, 2020 /PRNewswire/ — Rising cases of COVID-19 worldwide, increasing adoption of contactless dining by restaurants/hotels, advanced technology of contactless payments and increasing government initiatives for Contactless dining are driving the market growth. Contactless Dining Market: Global Size, Trends, Competitive, Historical & Forecast Analysis, 2021-2027.

Contactless dining is mainly reduces the customer contact with anything that someone else might have touched by removing the use of high-touch elements at restaurants. This is used by restaurants to reduce customer’s contact. For this, contactless dining restaurants offers menu items with pictures on their mobile phones for these customers have to scan the QR code provided at restaurants. Benefits of this QR menu are such as completely Contactless ordering, enticingly delicious visuals, gain a competitive advantage, reduction in operational costs, menu management and social media promotions. Also, with this customer can browse through the menu, re-order, place an order, make payment and leave without touching anything.

Request a Sample Report: @ https://brandessenceresearch.com/requestSample/PostId/1422

Leading market players:

Prominent market players analyzed in the Contactless Dining industry report include such as Zomato, Swiggy, Yandex, Mr. D, Rappi, Seamless, aggregators and many others are contributing in the Market Growth.

Global Contactless Dining Market Segmentation:–

By Components:

Contactless Menu, Contactless Ordering, Contactless Payments

News: BellyMelly Launched Contactless Menu Ordering for Post-COVID-19 Recovery

On June 9th, 2020; BellyMelly, an online food ordering platform, has launched a contactless app-based ordering system designed to help restaurants open their dine-in operations following the COVID-19 outbreak. Customers must download the BellyMelly app, which is available on iOS or Android and scan the QR code, which is available at each table of restaurants using the service. The QR code will pull up the restaurant menu and customers can then order from the app. Customers can also pay the bill and add tips through the app.

Zomato Announced to Make ‘Contactless Dining’ Free for All Restaurants.

On April 29th, 2020; Zomato CEO Deepinder Goyal said that the Zomato company will make its ‘contactless dining’ free for all restaurants in nine markets that including India, for at least six months. Zomato recently announced that contactless dining aimed to minimize customer contact with anything that someone else might have touched at restaurants which includes components such as contactless ordering, contactless menu and contactless payments. Mr. Goyal tweeted that they have decided to make Zomato Contactless Dining free (except payment gateway fee) for all restaurants across India, Australia, UAE, New Zealand, Turkey, Philippines, Portugal, Indonesia and Lebanon for at least six months to help the restaurant industry financially. Also he added that this will unavoidably exert significant pressure on Zomato’s own finances, but, they are sure that they will survive if the restaurant industry does well and they are all in this together.

Request for Methodology of this report: https://brandessenceresearch.com/requestMethodology/PostId/1422

Increasing Adoption of Contactless Dining by Restaurants/Hotels due to the Rising Cases of COVID-19 is driving the Market Growth.

As the Contactless Dining Minimizes customer contact with anything that someone else might have touched by removing the use of high-touch elements at restaurants and the restaurants/hotels uses the Contactless Menu, Contactless Ordering And Contactless Payment For Follow the social distancing. For instance; according to European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC); Since December 31st, 2019 and as of December 14th, 2020, 71,503,614 cases of COVID-19 (in accordance with the applied case definitions and testing strategies in the affected countries) have been reported, including 1,612,833 deaths. And according Federal Reserve Bank of Boston, quick-service restaurants represent the biggest portion of the contactless micropayments market about $153 billion annually, followed by the vending industry about $14 billion and movie theaters about $14 billion, with the public transit market close behind at approximately $10 billion. Hence, there is increasing adoption of contactless dining by Restaurants/Hotels is key factor for driving the market growth. In addition, online food ordering services provided by the companies from various apps, software and websites via smartphones using internet is also fostering driving the contactless dining market growth. For instance; According to Upserve; about 60% of U.S. consumers order delivery or takeout once a week and about 45% of consumers say that offering mobile ordering or loyalty programs would encourage them to use online ordering services more often. Furthermore, increasing government initiatives regarding contactless dining and technological advancements in the contactless dining are expected to boost the market growth in forecast period. However, the cost of supply chain and logistics may hamper the market growth.

Complete Access of Report@ https://brandessenceresearch.com/Checkout?report_id=1422

Europe & North America to witness remunerative growth:

Geographically, North America is expected to dominate the global contactless dining market owing to the presence of many leading key players in this region. For instance; recently, Presto Logistics Company from California has launched free contactless dining kit for every restaurant. In addition, the region has several advancements that have emerged from the smart chip technology for contactless payments. According to First Data EMV in the U.S., smart chips are the basis of the technical standard behind more than 1.24 billion payment cards and 15.4 million POS terminals that with nearly all of those cards and acceptance devices exist in the United States.

Asia Pacific is at expected to witness a significant growth in this market owing to the growing adoption of advanced technology of contactless payments in this region. For instance; According to World Payments Report; Global non-cash/cashless transaction volumes grew at 10.1% to reach 482.6 billion and this growth is fueled by two regions: Asia Pacific and CEMEA in which Asia Pacific region has 25.2% growth.

Related Reports:

Immunity Boosting Foods Market is expected to reach USD 25.21 Billion by 2026 with the CAGR of 7.2% over the forecast period

Online Food Delivery Market players expected to dominate Online Food Delivery Industry

Digital Transaction Management Market Size Expected to Reach 13729.7 Mn by 2025

About Brandessence Market Research & Consulting Pvt ltd

Brandessence market research publishes market research reports & business insights produced by highly qualified and experienced industry analysts. Our research reports are available in a wide range of industry verticals including aviation, food & beverage, healthcare, ICT, Construction, Chemicals and lot more. Brand Essence Market Research report will be best fit for senior executives, business development managers, marketing managers, consultants, CEOs, CIOs, COOs, and Directors, governments, agencies, organizations and Ph.D. Students. We have a delivery center in Pune, India and our sales office is in London.

Website: https://brandessenceresearch.com

Article: https://businessstatsnews.com;

Blog: https://marketsize.biz;

Blog: https://technologyindustrynews.com

Contact:

Mr. Aniket Patil
Email: aniket@brandessenceresearch.com
Email : sales@brandessenceresearch.com
Corporate Sales: +44-2038074155

SOURCE Brandessence Market Research And Consulting Private Limitedhttps://www.prnewswire.com/news-releases/rewards-network-announces-restaurant-resilient-50k-giveaway-to-support-restaurants-during-the-winter-301177908.html

Note: We are not responsible for typo error, price change, substitute item, or available of item from online ads.

Lưu ý: Chúng tôi không chịu trách nhiệm về lỗi ấn, thay đổi giá, hàng thay thế, hoặc có sẵn mặt hàng quảng cáo.