McDonald’s sẽ đón Tết Nguyên đán năm Kỷ Sửu 2021 với 88rising trong chương trình đặc biệt “Golden Start” trên Ứng dụng McDonald’s App


Theo tin McDonald’s Corporation


McDonald’s đang đón Tết Nguyên đán với 88 chương trình mang đến cho khách hàng “Golden Start”

Trải nghiệm Golden Start sẽ bắt đầu với chuỗi nội dung đặc biệt “Dumbfoundead” và lên đến đỉnh điểm với buổi hòa nhạc “Masiwei” chỉ có trên Ứng dụng McDonald’s App

CHICAGO
Ngày 3 tháng 2 năm 2021

Tết Nguyên đán là thời gian để gác lại cái cũ trong khi chào đón cái mới. McDonald’s đã hợp tác với 88using, một tập thể nghệ sĩ hàng đầu châu Á để tạo ra trải nghiệm Golden Start cho khách hàng và người hâm mộ với tinh thần chào mừng những khởi đầu mới và năm mới âm lịch như nhiều người dân trên khắp cả nước dự đoán năm Kỷ Sửu. Trải nghiệm này là tập hợp ba khoảnh khắc kỹ thuật số sẽ tỏa sáng vào dịp Tết Nguyên đán đồng thời kết hợp các truyền thống ngày lễ.

Trải nghiệm Golden Start sẽ bao gồm:

Một buổi hòa nhạc ảo của nghệ sĩ hip-hop Trung Quốc Masiwei ra mắt vào ngày 12 tháng 2 sẽ phát sóng độc quyền trên ứng dụng McDonald’s App.
Một mini-series trên IGTV với sự góp mặt của nghệ sĩ hip-hop người Mỹ gốc Hàn và diễn viên Dumbfoundead để làm nổi bật phong tục Tết Nguyên đán được you mến bắt đầu từ ngày 8 tháng 2
Những phong bao lì xì có thương hiệu tùy chỉnh để giúp mọi người chia sẻ vận may với những người khác sẽ có mặt trên cửa hàng trực tuyến 88rising Night Market vào ngày 8 tháng 2.

CHỨNG NHẬN TRONG ỨNG DỤNG ĐỘC QUYỀN ĐỂ XẾP HẠNG TRONG LUNAR NĂM MỚI

McDonald’s sẽ tổ chức một buổi hòa nhạc mini ảo với 88 nghệ sĩ hip-hop Trung Quốc Masiwei vào ngày 12 tháng 2, ngày đầu tiên của Tết Nguyên đán. Lần đầu tiên Masiwei sẽ biểu diễn các bài hát trong album solo “Dark Horse” sắp tới của anh ấy. Người hâm mộ có thể xem buổi hòa nhạc này độc quyền trên Ứng dụng từ 7 giờ tối – 9 giờ tối theo giờ địa phương Hoa Kỳ khi tải xuống Ứng dụng McDonald App *.

“Tôi là một fan cuồng nhiệt của McDonald’s vì vậy thật tuyệt khi hợp tác với Golden Arches để chào mừng năm mới với một buổi hòa nhạc đặc biệt và hơn thế nữa” Masiwei nói và cũng là thành viên của nhóm hip-hop Trung Quốc Higher Brothers. “Là một trong những ngày lễ yêu thích của tôi cho nên tôi luôn mong chờ năm mới và tôi chắc rằng ngày lễ này sẽ còn đáng nhớ hơn nữa đối với tôi và người hâm mộ.”

IGTV SERIES TOURLIGHT BELOVED LUNAR CHUẨN BỊ CHO NĂM MỚI

Là một lễ ăn mừng kéo dài vài ngày cho nên ngoài buổi hòa nhạc Masiwei thì McDonald’s và 88 nghệ sĩ hip-hop người Mỹ gốc Hàn và diễn viên Dumbfoundead cùng với những khách mời đặc biệt sẽ chia sẻ truyền thống ngày lễ yêu thích của anh ấy thông qua một loạt phim nhỏ trực tuyến. Bắt đầu từ ngày 8 tháng 2 thì người hâm mộ có thể theo dõi IGTV để nghe Dumbfoundead tiếp nhận những truyền thống được yêu thích như dọn dẹp và trang trí nhà cửa, đổi quần áo cũ lấy đồ mới và chơi các trò chơi lễ hội.

“Chúng tôi rất vui mừng được đón Tết Nguyên đán với Masiwei và Dumbfoundead là hai người hâm mộ thương hiệu và những nghệ sĩ tuyệt vời, những người có chung cam kết tôn vinh truyền thống ý nghĩa của khách hàng” Giám đốc Cấp cao về Gắn kết Văn hóa của McDonald’s Elizabeth Campbell nói. “Chúng tôi biết tầm quan trọng của ngày lễ và những gì nó đại diện cho nhiều khách hàng của chúng tôi và không thể chờ đợi để bắt đầu trải nghiệm Golden Start với một số khoảnh khắc và sự thú vị, độc đáo.”

TÙY CHỈNH ĐỎ PHÁT TRIỂN ĐỂ CHIA SẺ TỐT NGHIỆP VỚI NHỮNG NGƯỜI KHÁC

Không có Tết Nguyên đán nào trọn vẹn nếu không có phong bao lì xì vì vậy McDonald’s và 88using đã tạo ra 888 phong bao lì xì phiên bản giới hạn để tỏ lòng kính trọng với con số 8 may mắn. Theo truyền thống chứa đầy tiền và được tặng cho bạn bè và gia đình để cầu may mắn và thịnh vượng, những phong bì màu đỏ này sẽ có sẵn khi mua hàng ** trên cửa hàng trực tuyến Chợ đêm 88using bắt đầu từ ngày 8 tháng 2. Mỗi phong bì màu đỏ sẽ bao gồm hai Thẻ McDonald’s Arch 8 đô la, một để tận hưởng và một để chia sẻ, tôn vinh truyền thống chia sẻ may mắn với người khác. Đây là năm thứ tư McDonald’s tạo ra phong bì đỏ theo yêu cầu để kỷ niệm truyền thống lâu đời.

Mừng Tết Nguyên đán là một trong nhiều cách McDonald’s phục vụ cộng đồng và khách hàng của chúng tôi. Chúng tôi biết có sự khác biệt giữa việc ở trong một cộng đồng và là một phần của một cộng đồng. Là những người hàng xóm tốt, McDonald’s cam kết chia sẻ những khoảnh khắc quan trọng của cộng đồng mà chúng tôi đang hoạt động.

* Giờ địa phương ở lục địa Hoa Kỳ
** Giới hạn cho 888 khách đầu tiên thanh toán trên cơ sở ai đến trước được phục vụ trước bắt đầu từ ngày 8 tháng 2 năm 2021. Một phong bì đỏ cho mỗi đơn đặt hàng.


McDonald’s is Celebrating Lunar New Year with 88rising to Give Customers a “Golden Start”
The Golden Start experience will kick off with a special “Dumbfoundead” content series and culminate with a “Masiwei” concert, available exclusively on the McDonald’s App

CHICAGO, Feb. 3, 2021 /PRNewswire/ — Lunar New Year is a time to set aside the old while welcoming the new. As many people across the country anticipate the Year of the Ox, in the spirit of celebrating new beginnings and the start of the lunar calendar, McDonald’s has partnered with 88rising, a leading global Asian artist collective, to create the Golden Start experience for customers and fans. This experience is a collection of three digital moments that will shine a spotlight on Lunar New Year whi­­­le remixing holiday traditions.

The Golden Start experience will include:

Premiering Feb. 12, a virtual concert by Chinese hip-hop artist Masiwei that will broadcast exclusively on the McDonald’s App
Starting Feb. 8, an IGTV mini-series featuring Korean American hip-hop artist and actor Dumbfoundead to highlight beloved Lunar New Year traditions
Available Feb. 8, custom, branded red envelopes to help people share good fortune with others that will be available on the 88rising Night Market online store
EXCLUSIVE IN-APP CONCERT TO RING IN LUNAR NEW YEAR

On Feb. 12, the first day of Lunar New Year, McDonald’s is hosting a virtual mini-concert with 88rising Chinese hip-hop artist, Masiwei. For the first time ever, Masiwei will perform songs from his upcoming solo album, “Dark Horse.” Fans who download the McDonald’s App can watch this concert exclusively on the App from 7 pm – 9 pm local U.S. time*.

“I’m a big fan of McDonald’s, so it’s super cool to partner with the Golden Arches to celebrate the new year with a special concert, and more,” said Masiwei, who is also a member of Chinese hip-hop group, Higher Brothers. “As one of my favorite holidays, I always look forward to the new year, and I’m sure this one will be even more memorable for me and my fans.”

IGTV SERIES TO HIGHLIGHT BELOVED LUNAR NEW YEAR PREPARATIONS

As a celebration that spans several days, in addition to the Masiwei concert, McDonald’s and 88rising Korean-American hip-hop artist and actor Dumbfoundead, with special guests, will share his favorite holiday traditions through an online mini-series. Starting Feb. 8, fans can tune in to IGTV to hear Dumbfoundead’s fresh take on such beloved traditions as cleaning and decorating the house, swapping old clothes for new, and playing festive games.

“We’re excited to celebrate Lunar New Year with Masiwei and Dumbfoundead, two brand fans and awesome artists, who share our commitment to honoring the meaningful traditions of our guests,” said Elizabeth Campbell, McDonald’s Senior Director of Cultural Engagement. “We know the importance of the holiday and what it represents to many of our customers and can’t wait to kick off the Golden Start experience with some fun and unique moments and twists.”

CUSTOM RED ENVELOPES TO SHARE GOOD FORTUNE WITH OTHERS

No Lunar New Year is complete without red envelopes, so McDonald’s and 88rising have created 888 limited edition red envelopes that pay homage to the lucky number eight. Traditionally filled with money and given to friends and family for luck and prosperity, these red envelopes will be available with any purchase** on the 88rising Night Market online store beginning Feb. 8. Each red envelope will include two $8 McDonald’s Arch Cards, one to enjoy and one to share, to honor the tradition of sharing good fortune with others. This is the fourth year that McDonald’s has created custom red envelopes to celebrate the time-honored tradition.

Celebrating Lunar New Year is one of the many ways McDonald’s is serving our communities and customers. We know there’s a difference between being in a community and being part of one. As good neighbors, McDonald’s is committed to sharing in the important moments of the communities we operate in.

*Local time in continental U.S.
**Limited to the first 888 guests who checkout on a first-come, first-served basis, beginning Feb. 8, 2021. One red envelope per order.

About McDonald’s USA Community Efforts
The McDonald’s Golden Start is just one of many company initiatives created to connect with the communities McDonald’s serves. These efforts also include hosting webinars such as Classroom Convos, which focus on topics currently impacting Asian and Pacific Islander American students, the HACER® Education Tour, which provides information to navigate the college application process, the Black & Positively Golden Mentors Program, which pairs industry leaders with up-and-coming changemakers in the same fields, and the Archways to Opportunity program for restaurant crew which provides educational resources to eligible employees at participating U.S. restaurants. Together, with franchisees, we are creating opportunities to feed and foster our communities.

About McDonald’s USA
McDonald’s USA, LLC, serves a variety of menu options made with quality ingredients to nearly 25 million customers every day. Ninety-five percent of McDonald’s 14,000 U.S. restaurants are independently owned and operated by businessmen and women. For more information, visit www.mcdonalds.com, or follow us on Twitter @McDonalds and Facebook www.facebook.com/mcdonalds

About 88rising
Revered by the likes of The New Yorker, Rolling Stone, CNN, Forbes, Bloomberg, Billboard, Pitchfork, and Los Angeles Times, 88rising is a global media company that focuses on celebrating Asian talent, stories and culture. A true pioneer in the media and entertainment industry, 88rising is trailblazing the way for never-before-seen, groundbreaking content and quickly becoming a leader in progressive music and the apex of youth culture worldwide. 88rising was the first company to launch an Asian-centric music festival in the United States (Head in the Clouds Music & Arts Festival) and the first to have an Asian R&B artist top the Billboard charts (Joji). In 2019, 88rising created the 88nightmarket e-commerce platform to showcase products that promote Asian artists, culture, and community featuring a carefully-curated collection of highly-sought after collaborations with GUESS, Hajime Sorayama, SANKUANZ, and many more. More information on 88rising can be found on Instagram, YouTube, Twitter and Facebook.

SOURCE McDonald’s USA

Related Links

http://www.mcdonalds.com


https://www.prnewswire.com/news-releases/mcdonalds-is-celebrating-lunar-new-year-with-88rising-to-give-customers-a-golden-start-301220892.html

Note: We are not responsible for typo error, price change, substitute item, or available of item from online ads.

Lưu ý: Chúng tôi không chịu trách nhiệm về lỗi ấn, thay đổi giá, hàng thay thế, hoặc có sẵn mặt hàng quảng cáo.