Liệu cuối cùng các nhà hàng và nhà sản xuất thực phẩm có tái chế nước của họ không?


Theo tin Demizine Technology


Liệu cuối cùng các nhà hàng và nhà sản xuất thực phẩm có tái chế nước của họ không?

VANCOUVER, BC
Ngày 19 tháng 11 năm 2021

Công nghệ Demizine hôm nay đã công bố việc giới thiệu một bồn rửa tái chế độc lập có thể giảm lượng nước sử dụng lên đến 90%. Thiết bị này được gọi là The Endless Sink®. The Endless Sink® là một bồn rửa thương mại độc đáo không cần kết nối đường ống dẫn nước hoặc nước thải. Nó hoàn hảo cho các doanh nghiệp cần nhà bếp ngay lập tức.

Endless Sink® có một bẫy mỡ tích hợp, tách rắn và bảy giai đoạn lọc trong một hệ thống đã được lắp ráp sẵn, sẵn sàng sử dụng. Nó sử dụng một hệ thống lưu trữ và xử lý nước độc quyền để liên tục thu hồi và làm sạch nguồn cấp nước bên trong theo một vòng tuần hoàn khép kín. Bồn rửa được sản xuất với sự hợp tác của Klimate Labs Ltd có trụ sở tại Vương quốc Anh. Klimate Labs là một công ty phát triển các giải pháp giảm thiểu khí hậu.

“Chúng tôi có những khách hàng đang bị hủy hoại về tài chính, không chỉ bởi đại dịch Covid mà còn bởi thời gian chờ đợi theo quy định”, Matthew Roberts của Klimate Labs nói. “Những khách hàng này cần phải có khả năng thiết lập nhà bếp hoặc cửa sổ bật lên mà không cần đợi năm tháng để được phê duyệt và một thợ sửa ống nước đủ điều kiện xuất hiện. Sản phẩm này giải quyết được cả hai vấn đề, giảm tiêu thụ nước và cho phép loại bỏ chất rắn hiệu quả để làm phân trộn. ”

Phi tập trung là một phần của cuộc cách mạng công nghệ khí hậu mới. Nó là nơi các doanh nghiệp cá nhân có thể kiểm soát dấu vết môi trường của chính họ mà không cần chờ đợi vào chính phủ.

“Thông thường các doanh nghiệp thấy việc chuyển đổi sang công nghệ khí hậu sạch sẽ phức tạp và tốn kém, nhưng ở đây chúng tôi có một giải pháp duy nhất không chỉ giải quyết được một vấn đề, mà còn cắt giảm thời gian, công sức và không mất không gian – không cần thuê thợ sửa ống nước, không cần sự chấp thuận của chủ nhà. vì nó di động, hãy cắm nó vào và bạn đang kinh doanh, “Roberts nói. “Trường hợp sử dụng rộng rãi từ các bên quan tâm rõ ràng hơn như nhà hàng, đến các bên ít rõ ràng hơn như nông dân hữu cơ và các nhà sản xuất thực phẩm nhỏ cho đến các nhà chế biến cá. Chỉ là mọi ngành liên quan đến thực phẩm đều cần một bồn rửa.”

Endless Sink® có cấu hình bồn có thể tùy chỉnh và phù hợp để sử dụng trong và ngoài nhà. Được thiết kế để dễ sử dụng, toàn bộ bể chứa nước và hệ thống lọc có thể được tháo rời để vận chuyển và làm sạch. Với sự tập trung vô song vào chức năng, hệ thống lọc nước của nó thu thập và tách nước thải khỏi dầu, sau đó lọc và làm sạch nước, chuẩn bị để tái sử dụng với giá khởi điểm từ $ 5,455 bằng thép không gỉ hoặc màu trắng.


Will Restaurants and Food Producers Finally Recycle their Water?

VANCOUVER, BC, Nov. 19, 2021 /PRNewswire/ — Demizine Technology announced today the introduction of a standalone self-contained recycling sink that can reduce water usage by up to 90%. The appliance, called The Endless Sink®, is a unique, commercial sink requiring no plumbing or wastewater connection – perfect for businesses that need a kitchen in an instant.

The durable Endless Sink® from Demizine Technology is a game changer for restauranteurs and other business operators
The durable Endless Sink® from Demizine Technology is a game changer for restauranteurs and other business operators
The Endless Sink® contains a built-in grease trap, solid separation and seven stages of filtration in one pre-assembled, ready to use, system. It uses a proprietary water storage and treatment system to continuously recapture and clean an internal water supply in a closed loop. The sink is manufactured in partnership with UK-based Klimate Labs Ltd, a company developing climate mitigation solutions.

“We had clients who were getting financially crushed, not just by the Covid pandemic but by regulatory wait times,” said Matthew Roberts of Klimate Labs. “These clients need to be able to set up a kitchen, or a pop-up, without waiting five months for approvals and a qualified plumber to show up. This one product solves both problems, reduces water consumption and allows the efficient removal of solids for composting.”

Decentralization is part of the new climate-technology revolution, where individual businesses can take control of their own environmental footprint without waiting on the government.

“Often businesses find the transition to clean climate-tech complicated and expensive, but here we have a single solution that not only solves a problem, it cuts down time, effort and with no loss of space – no plumber to hire, no landlord approvals because it’s mobile, plug it in and you’re in business,” Roberts said. “The use case is broad from the more obvious interested parties like restaurants, to the less obvious like organic farmers and small food manufacturers to fish processors. Just about every industry that touches food needs a sink.”

The Endless Sink® has customizable basin configuration and is suitable for interior and exterior use. Designed for ease of use, the entire water tank and filtration system can be removed for transport and cleaning. With an unrivalled focus on function, its water purification system collects and separates wastewater from oils, then filters and purifies water, preparing it for reuse with prices starting from $5,455 in stainless steel or white.

About Demizine Technology
Demizine Technology is a Canadian-based green technology company that creates breakthrough clean technology water and septic systems that deliver material water and energy savings for businesses and individuals. By leveraging the power of decentralization, Demizine Technology empowers individuals to live and work anywhere, anytime.

About Klimate Labs
Klimate Labs is a UK-based firm that creates, consults and invests in climate mitigation technologies through the development of innovative practical hardware based solutions. Klimate Labs is dedicated to supporting resilient, sustainable and independent living.

For more information or media requests, please contact:
Sandra Herve
7864803176
324170@email4pr.com

SOURCE Demizine Technology


https://www.prnewswire.com/news-releases/will-restaurants-and-food-producers-finally-recycle-their-water-301428315.html

Note: We are not responsible for typo error, price change, substitute item, or available of item from online ads.

Lưu ý: Chúng tôi không chịu trách nhiệm về lỗi ấn, thay đổi giá, hàng thay thế, hoặc có sẵn mặt hàng quảng cáo.